PremiumCrypto-analyse CEEK: Gelanceerd door samenwerking met modeketen H&M?

Bitcoin en ethereum lijken ineens een harde boost te krijgen. De twee coins stegen in slechts 1,5 uur met 4% en 3,6% respectievelijk. Wat een rode dag leek te worden voor beide coins, zou het zomaar kunnen zijn dat het toch een positief einde krijgt. Een andere coin die vandaag gestegen is is Ceek VR (CEEK). 

De coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 11%. Over de afgelopen zeven dagen presteerde de coin echter wat minder. In die periode daalde de koers met ongeveer 32%. Door de stijging staat de coin op de 146e plaats op basis van marktwaarde. Het volume is amper gestegen ten opzichte van gister, slechts met 2%. 

Wat is Ceek VR?

Ceek VR probeert een platform te creëren waarop artiesten met fans kunnen verbinden in een metaverse. Ceek doet dit door middel van virtual reality (VR). Fans kunnen via VR optredens van hun favoriete artiesten bijwonen terwijl zij gewoon op hun slaapkamer zitten. Op deze manier heeft de artiest een extra bron van inkomen en krijgen fans de kans om naar een concert of optreden te gaan. 

Ceek levert daarnaast nog headsets, VR brillen en een eigen non fungible token (NFT) marktplaats.

Waarom is CEEK in waarde aan het stijgen?

Ceek VR heeft gister via hun officiële Twitter account een tweet geplaatst met een filmpje waarin we meegenomen werden in een virtuele kledingwinkel. In dit filmpje is H&M te zien. Dit wil zeggen dat Ceek en H&M waarschijnlijk een samenwerking zijn aangegaan en dat gebruikers straks mogelijk kleding virtueel kunnen kopen in een van de Ceek H&M winkels. 

Doordat H&M een erg groot en bekend merk is zou deze samenwerking natuurlijk erg mooi kunnen zijn voor het project. Dit zou daarom ook mogelijk de stijging kunnen verklaren van CEEK van vandaag. 

Technische analyse

CEEK heeft het over de afgelopen maanden geweldig gedaan. Waar de coin in oktober slecht $0,015 was, is de koers op het moment van schrijven $0,70, en dat terwijl de all-time high (ATH) rond de $1,20 ligt. Na zo’n geweldige run is het ook niet gek dat de koers even moet afkoelen.

De correctie ging echter heel snel. Alleen deze maand is de coin met ongeveer 50% gedaald. CEEK heeft duidelijk moeite met de weerstandszone tussen $0,72 en $0,74. Mocht dit niveau gebroken worden ligt de weg richting $0,84 open. Misschien dat Ceek in de tussentijd met meerdere van deze samenwerkingen komt. Erg interessant project om in de gaten te houden! 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in CEEK? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel