PremiumCrypto-analyse COTI: Stijgt 10%, dit staat er te gebeuren

COTI heeft vandaag een leuke stijging achter de rug van ongeveer 10%. In dit stuk kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om COTI te kopen of juist te verkopen.

Er zijn vandaag weer flink wat stijgers. Een van de top stijgers van de dag is COTI. COTI is vandaag met ongeveer 10% gestegen. Over de afgelopen zeven dagen wist de coin met maar liefst 30% de lucht in te gaan. COTI staat op het moment van schrijven op de 168e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is COTI?

COTI zegt het eerste financiële technologieplatform (FinTech) te zijn dat bedrijven stimuleert om een eigen functionele betalingsoplossing te creëren voor de moderne economie door bepaalde belangrijke elementen te bieden. Daarnaast proberen ze er ook voor te zorgen dat bedrijven overgaan op digitale valuta. COTI zorgt er dus voor dat bedrijven eigen betaaloplissingen bouwt die het beste past bij het product of de service die zij bieden. Deze betaalmogelijkheid kunnen zij bijvoorbeeld toevoegen aan hun webshops. 

Waarom stijgt COTI in waarde?

COTI is de laatste tijd erg goed bezig. Verschillende zaken zouden de stijging kunnen hebben veroorzaakt. COTI heeft onlangs aangekondigd dat gebruikers van de COTIpay bankpas nu ook hun coins kunnen omzetten naar euro en direct kunnen betalen met hun pasje. Daarnaast maken ze veel progressie bij het maken van de Djed stablecoin en houden ze ons ook op de hoogte omtrent ontwikkelingen. 

Tot slot is COTI ook nog gelist op de exchange Bithump. Bithump staat op de 18e plaats op basis van dagelijks volume. In de afgelopen 24 uur heeft deze exchange een volume van ongeveer $1 miljard gedraaid. Deze listing zal weer voor veel nieuwe ogen zorgen die zich richten op het project. Dit kan goed zijn voor de koers van de coin.

Technische analyse

Ondanks deze mooie ontwikkelingen is de algemene trend van de coin wel neerwaarts. De bovenste lijn geeft de grotere trend weer, en de lijn in het midden laat een trend daarbinnen zien. Hoewel de koers uit de middelste lijn wist te breken, lukte het nog niet om uit de grotere trend te breken. Op dit moment zijn we daar druk mee bezig. De koers sprong er al een keer doorheen, maar viel eigenlijk direct weer terug onder de lijn. Dit is te zien aan de wicks aan de bovenkant van de candle. Op het moment zijn schrijven probeert de koers wederom uit te breken. Het nieuws van de afgelopen dagen zou daar misschien bij kunnen helpen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden praten we over het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie delen. Hier zullen ook aanvullende technische analyses gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in COTI? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel