PremiumCrypto analyse: deze koers kan hard dalen na korte stijging

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Quant (QNT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Quant?

Quant heeft als doel het verbinden van verschillende crypto-netwerken en blockchains op een wereldwijd niveau. Een van de producten die Quant levert zijn Multi-Ledger Tokens (MLT) die worden verschaft aan grote partijen. Deze MLT’s kunnen op verschillende blockchains tegelijkertijd worden uitgegeven als een stablecoin en representeren dezelfde waarde op elke blockchain.

Technische analyse QNT koers

Voor QNT bulls ziet de koersgrafiek er helaas niet positief uit. De analisten van Crypto Insiders zien namelijk op de middellange termijn een flinke daling aankomen. Toch kunnen we ons hier nog op voorbereiden aangezien we op de korte termijn mogelijk eerst een korte stijging krijgen. De analisten verklaarden dit nader in de Premium omgeving:

“QNT is naar onze mening nog turning down, ofwel bearish. We bevinden ons op de middellange termijn namelijk in een drie-waves patroon naar beneden. Wij verwachten dat de correctieve wave tussen de 123,6% en 200% Fibonacci uit zal komen om vervolgens de impulsive wave naar beneden voort te zetten.

Op de korte termijn kunnen we dus nog een klein stukje omhoog. Ook hier zien we namelijk een drie-waves patroon in de vorm van een WXY Elliott Wave vormen. Deze zal ongeveer in de rode zone uitkomen.

Hierbij zal de witte lijn op de grafiek ongeveer gevolgd worden. Let er echter wel op dat de koers deze lijn niet precies zal volgen. Het kan voorkomen dat de koers er korter of langer over doet dan de witte lijn aangeeft. Deze lijn is slechts indicatief om de richting aan te geven.”

Bovenstaande QNT analyse is op 2 december 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Meer analyses uit onze premium omgeving

Gisteren deelden wij een recente analyse van ripple (XRP). De analisten waren het erover eens dat het er niet goed uitziet voor de XRP koers.

Ook deelden wij gisteren een recente analyse van cosmos (ATOM). We bekeken een van de mogelijke scenario’s voor de ATOM koers, namelijk de bullish variant.

Quant kopen of verkopen?

Overweeg jij QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel