PremiumCrypto-analyse DUSK: Koers stijgt met 32% na dit nieuws

DUSK is vandaag met maar liefst 32% gestegen. In dit onderzoek kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom de koers van deze coin is gestegen. Ook pakken we de grafiek er even bij en analyseren we de koers. Met deze informatie kan je een weloverwogen beslissing maken om DUSK te kopen of verkopen.

Een van de top stijgers van de afgelopen 24 uur is Dusk Network (DUSK). De cryptocurrency wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 32% te stijgen. In de afgelopen zeven dagen zagen we een stijging van ongeveer 31%. Een vrij vergelijkbaar rendement dus. Door de stijging staat DUSK op de 187e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Dusk Network?

DUSK is een security token platform dat zich focust op financiële applicaties. Dusk probeert het proces voor een bedrijf om nieuwe aandelen naar de beurs te brengen zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk te maken. Dit platform werk via smart contracts. Het is namelijk zo dat smart contracts over het algemeen niet echt per definitie privé zijn. Hier wil Dusk verandering in brengen. Zij zorgen ervoor dat de transacties in stand worden gebracht, maar dat de gegevens van de contracten niet op straat komen te liggen. 

Waarom stijgt DUSK in waarde?

Een van de mogelijke redenen dat DUSK in waarde is gestegen is deze aankondiging van Bybit. In deze post wordt er aangegeven dat het nu mogelijk is om met USDT/DUSK te traden op het platform. Dit zorgt weer voor extra beschikbaarheid en mogelijkheid tot het traden van DUSK. Dit is ook het eerste perpetual contract voor de coin. 

Technische analyse

DUSK beweegt zich al voor lange tijd in een mooie opwaartse trend. Deze trend is begonnen net voor de corona crash vorige jaar maart. De onderkant van het kanaal is meerdere malen getest, waardoor de steunlijn erg sterk is.

In april van dit jaar wist de koers even uit het kanaal te breken maar zakte er later toch weer terug in. Dit kwam ook door de crash die bitcoin (BTC) doormaakte in mei van dit jaar. Op het moment lijkt de koers weer naar boven te willen en de bovenkant van het kanaal te willen testen. Hier zou echter wel sterke weerstand kunnen liggen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in DUSK? In ons Discord kanaal voor leden hebben we het vaak over het nieuws van de dag en zullen we verdere updates rondom cryptocurrencies met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel