PremiumCrypto-analyse LPT: Wat wordt er verwacht?

LPT is vandaag met maar liefst 13% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om LPT te kopen of verkopen.

Een van de hardste stijgers van de dag is Livepeer (LPT). In de afgelopen 24 uur wist de coin met ongeveer 12,6% te stijgen. Ook staat de coin over de afgelopen zeven dagen in de plus. In deze periode staat LPT namelijk met ongeveer 21% in de groene cijfers. Door de stijging staat de coin op de 108e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Livepeer?

Livepeer is een gedecentraliseerde live streaming netwerk. Het platform probeert een op blockchain gebaseerde en economisch verantwoord alternatief te zijn van de gecentreerde omroepoplossingen voor alle nieuwe en bestaande omroepen. 

Waarom stijgt LPT in waarde? 

De stijging zou mogelijk verklaard kunnen worden door deze blogpost. In de blogpost staat dat LPT nu ook gelist is op Huobi, de op zes na grootste exchange van de wereld. Dit is natuurlijk erg goed nieuws voor de token aangezien de handelaren op deze grote exchange nu ook de mogelijkheid krijgen om de token te verhandelen. Dit zal voor veel extra volume kunnen zorgen.

Technische analyse

LPT is in de afgelopen maanden druk bezig in een neerwaartse trend. De onderkant van het kanaal is vaker getest en brak er zelfs een paar keer onder. Toch waren deze uitbraken niet overtuigend en kon de koers zich nog op tijd herstellen. Op het moment zijn we bezig met het testen van de bovenkant van het kanaal. Het lijkt erop alsof de koers er dit keer wel doorheen wil breken. Het zal interessant zijn om te zien of dit ook daadwerkelijk gaat lukken. 

Mochten we er doorheen breken willen we graag een retest bovenop het kanaal zien. Zo wordt er van oude weerstand nieuwe steun gemaakt. Mochten we toch weer naar beneden gaan ligt de eerstvolgende steun rond de $39,29. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in LPT? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel