PremiumCrypto-analyse ORBS: Koers stijgt na integratie Harmony

ORBS is vandaag met maarliefst 10% gestegen. In dit artikel kijken we naar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Tevens nemen we een kijkje naar de koers van de coin. Zo kan je een weloverwogen beslissing maken om ORBS te kopen of verkopen.

Het is weer een rustige periode voor de cryptocurrencymarkt. Bitcoin (BTC) staat weer boven de $49.000 en ethereum (ETH) weer boven de $4.000. Voor beide is dit een stijging van niet meer dan een procent. Toch zijn er coins op de markt die iets beter presteren. Een daarvan is Orbs (ORBS). ORBS is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10% gestegen. Toch heeft de coin nog 7% verlies over de afgelopen zeven dagen. Door de stijging staat de coin volgens CoinGecko op de 259e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Orbs?

Orbs is een openbaar blockchain infrastructuur dat schaalbaarheid, lage kosten, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid combineert. Het platform is een gedecentraliseerd, open en transparant netwerk dat blockchain oplossingen biedt voor zowel bedrijven als particulieren.

Waarom stijgt Orbs in waarde? 

De stijging zou mogelijk te maken kunnen hebben met een aankondiging die Orbs heeft gedaan. In deze aankondiging geven ze aan dat ze nu ook gebruik gaan maken van Harmony (ONE). In de blogpost geeft Orbs precies aan wat ze van plan zijn en hoe dit helpt. 

Harmony is een van de meest toonaangevende Layer 2 chains in de Ethereum stack. Zij focussen zich op het uitbreiden en verbeteren van schaaloplossingen op Ethereum. De laatste tijd is de cryptocurrency van Harmony zelf ook al goed aan het stijgen. In de afgelopen 24 uur staat de coin met ongeveer 15% in de plus. 

Technische analyse 

ORBS wordt op het moment verhandeld in een symmetrisch driehoekspatroon. Dit patroon kenmerkt zich aan de lager wordende pieken maar hoger wordende bodems. De theorie schrijft voor dat dit een bullish continuatie patroon is.

Niet zo lang geleden is de onderkant van de driehoek getest. mocht deze stand houden zouden we weer de bovenkant van de driehoek op kunnen zoeken. Misschien maakt de koers zich dan wel klaar voor een eventuele uitbraak.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of er nog verdere ontwikkelingen voor zullen komen uit deze aankondiging is nog onduidelijk. Overweeg jij een positie te nemen in ORBS? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel