PremiumCrypto-analyse ROSE: 16% in de plus na deze aankondiging

ROSE is in de afgelopen 24 uur met 16% gestegen. In deze analyse nemen we een kijkje naar de mogelijk fundamentele redenen die achter de stijging verschuilen. Op deze manier willen we je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing ROSE te kopen of verkopen.

Vandaag is de markt aardig verdeeld. Ongeveer de helft van de coins staat in de plus en de andere helft laat een kleine min zien. Een coin die toch erg lekker gaat vandaag is Oasis Network (ROSE). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 16%. In de afgelopen zeven dagen wist de cryptocurrency zelfs nog groene cijfers te laten zijn. In die periode steeg ROSE met ongeveer 3%. Door de stijging staat ROSE op de 89e plek op basis van marktwaarde. 

Wat is Oasis Network?

Oasis Network Layer 1-blockchain die is gericht op gegevenscontrole. Het platform biedt verschillende diensten die speciaal ontworpen zijn voor het delen, analyseren en beschermen van persoonsgegevens. Oasis Network loopt met behulp van Cosmos SDK. Dit zorgt ervoor dat Oasis kan communiceren met de Cosmos (ATOM) blockchain.

Waarom stijgt ROSE in waarde?

De stijging van ROSE zou mogelijk verklaard kunnen worden door een aankondiging van Oasis Network van een aantal dagen geleden. In deze aankondiging gaf het team aan dat Wormhole Guardians unaniem hebben besloten om Oasis Network toe te voegen aan Wormhole. 

Dit wil zeggen dat Decentralized Finace (DeFi) -gebruikers en -ontwikkelaars hun activa en liquiditeit kunnen verplaatsen tussen Oasis en andere grote gedecentraliseerde netwerken in de cryptomarkt. Deze toevoeging zorgt weer voor de extra adoptie en toepasbaarheid van Oasis. Dat Wormhole een populair platform is blijkt uit deze tweet

Technische analyse

ROSE beweegt binnen een opwaartse trend. De bodems worden steeds hoger en de pieken volgen. Op dit moment wordt de onderkant van het trendkanaal getest. De koers lijkt hier zonder moeite stand te houden. Door het nieuws lijkt de koers al een aantal dagen omhoog te krullen. Zolang de onderste lijn in stand blijft zou de opwaartse trend door kunnen gaan. Dit is in ieder geval een niveau om in de gaten te houden! 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog langer invloed heeft op de prijs is nog onduidelijk. Denk jij er aan een positie te nemen in ROSE? In het crypto-insiders Discord kanaal voor leden bespreken we het nieuws en zullen we verdere updates met je blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel