PremiumCrypto-analyse SOLO: Wat gaat er gebeuren?

SOLO is vandaag met 10% gestegen. In dit artikel kijken we naar de reden van de stijging. Ook nemen we een kijkje naar de grafiek van SOLO. Met deze informatie kan jij een weloverwogen beslissing maken om de coin te kopen of te verkopen.

De markt lijkt weer redelijk te herstellen. Bitcoin (BTC) wist weer door de $51.000 te breken en ethereum (ETH) brak de $4.100. Ook waren er andere top stijgers van de dag, waaronder Sologenic (SOLO). Deze coin is namelijk in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10% gestegen. De coin staat helaas over de afgelopen zeven dagen nog wel in de min. In deze periode daalde de koers met ongeveer 21%. Door de stijging staat SOLO op de 225e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Sologenic?

Sologenic probeert een ecosysteem te maken waarbij investeerders in verschillende tokenized aandelen, exchange-traded funds (ETF’s) of andere activa kunnen verhandelen. Sinds kort hebben zij hier ook non-fungible tokens (NTF’s) aan toegevoegd. Het netwerk is op de XRP blockchain gebouwd. Dit zorgt er voor dat handelaren de eerder genoemde activa te verhandelen is door middel van XRP of de SOLO tokens. 

Waarom stijgt SOLO?

De stijging zou mogelijk verklaard kunnen worden door deze aankondiging. In de aankondiging staat dat SOLO binnenkort op Huobi, de nummer 6 exchange van de wereld op basis van volume, is te verhandelen. 

Dit is echter nog niet alles. In een volgende aankondiging staat namelijk dat SOLO ook te verhandelen zal zijn op de OKEX exchange. Deze twee nieuwe listings kunnen dus mogelijk zorgen voor veel nieuw volume zorgen, wat natuurlijk een positieve ontwikkeling is.

Technische analyse

SOLO heeft vorige maand al een geweldige stijging doorgemaakt. Deze lijkt op het moment even af te koelen. De koers bevindt zich in een korte neerwaartse trend. Met de candle van vandaag is de onderste lijn getest, en lijkt stand te houden. Wanneer SOLO op de exchanges te verhandelen is zou het kunnen gebeuren dat de koers weer richting de bovenkant van het kanaal gaat. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in SOLO? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel