PremiumCrypto-analyse TIME: De hoogste tijd om hard te stijgen?

TIME is vandaag met 7% gestegen door een hele interessante reden. In dit artikel kijken we naar deze fundamentele reden. Ook analyseren we de koers door middel van technische analyse zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om TIME te kopen of verkopen.

Ondanks de slechte dag op de markt wist Wonderland (TIME) nog wel een leuke stijging te maken. De koers van de coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 7%. In de afgelopen zeven dagen ging het echter veel minder goed en daalde de koers met ongeveer 30%. TIME zit dus op het moment in een flink dipje. De coin staat op dit moment op de 135e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Wonderland?

Hoewel het klinkt als een leuk festival, is dat het helaas net niet. Wonderland is een gedecentraliseerd platform dat fungeert als een reservevalutaprotocol. Het protocol loopt op het Avalanche Netwerk op basis van de eigen token, genaamd TIME. Elke token wordt ondersteund door een mandje van activa in de Wonderland treasury. Hierdoor krijgt het een bepaalde waarde die niet kan dalen. Daarnaast kan een gebruiker ook staken via het platform

Waarom stijgt TIME in waarde?

De reden van de stijging zou te maken kunnen hebben met deze tweet. In deze tweet zei Daniele Sestagalli, oud programmeur van Avalanche (AVAX), “January Wonderland 2.0 Multichain”. Dit wil zeggen dat er grote dingen aan zitten te komen voor TIME in januari. Zo zal Wonderland 2.0 uitkomen en werken via multichain. Op het moment loopt TIME alleen via Avalance. Dit zou betekenen dat TIME straks ook via Binance Smart Chain zou kunnen lopen of een andere chain en niet alleen via Avalance. 

Een gevolg hiervan zou zijn dat Wonderland voor meer gebruikers beschikbaar is, en hierdoor krijgt de coin weer extra liquiditeit. Daarnaast zou het project ook meer kunnen. Het is goed als een project op verschillende chains gaat werken omdat verschillende chains marktleider zijn in verschillende sectors. Denk hierbij aan marktleiders waar je kan traden, staken of een marktleider op de non-fungible token (NFT) markt.

Technische analyse

Hoewel het erg goed nieuws is dat er zo’n grote update aan zit te komen voor TIME is het technische plaatje echter wat minder mooi. Onderstaande grafiek laat het koersverloop zien van de afgelopen maand.

De stijging van vandaag is amper te zien. Het lijkt echter wel alsof de koers een bodem heeft gevonden tussen de $2.722 en $2.977. Misschien geeft deze update wel de boost om weer de hoogte op te zoeken.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Het zal echter nog even wachten zijn tot de Wonderland 2.0 update daadwerkelijk er is. Overweeg jij toch een positie te nemen in TIME? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel