PremiumCrypto-analyse XPR: Breekt uit, hoever gaan we?

XPR is vandaag met 8% gestegen. In dit artikel onderzoeken we de mogelijke reden van de stijging. Ook wordt de koers van XPR besproken. Met deze informatie ben jij net weer een stapje dichterbij het maken van een weloverwogen beslissing om XPR te kopen of te verkopen.

Ondanks de slechte dag op de markt zijn er zelfs vandaag weer coins die in de plus staan! Een daarvan is Proton (XPR). XPR is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 8% gestegen. In de afgelopen zeven dagen wist de coin ook nog een positief resultaat te boeken. In deze periode steeg XPR met ongeveer 7,5%. Door de stijging staat de cryptocurrency nu op de 347e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Proton?

Proton is een publieke blockchain en een smart contract platform dat is opgezet voor consumenten- als peer-peer-betalingen. Proton wil er met haar platform voor zorgen dat de gebruiker een veilig en geverifieerd account te bieden dat is geïntegreerd in een financial settlements layer. Hierdoor kunnen gebruikers direct crypto kopen en gebruiken via de app, zonder dat zij persoonlijk informatie hoeft te geven.  

Waarom stijgt XPR in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou met deze aankondiging te maken kunnen hebben. Proton heeft aangegeven in de aankondiging dat zij kort geleden een nieuwe app gelanceerd hebben genaamd WebAuth.com. 

Proton geeft aan dat WebAuth het volgende is: ‘WebAuth.com is de nieuwe industriestandaard voor apparaatverificatie, identiteitsbeheer, betalingsverwerking en cryptocurrency-transacties voor Web 3.0, gebouwd op de Proton-blockchain’.  

WebAuth.com is dus een zeer uitgebreide crypto wallet. Gebruikers kunnen echter niet alleen hun cryptocurrencies erin bewaren maar ook betalingen versturen, coins staken, swappen en zelfs cryptocurrencies kopen via alle verschillende exchanges waar de gebruiker een account op heeft. Deze app is dus zeker een mooie ontwikkeling binnen het Proton project.

Technische analyse

De koers is op het moment aan het bijkomen van een steile neerwaartse trend. De stijging van de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat dit niveau toch eindelijk werd doorbroken. het ziet eruit alsof de koers toch weer naar boven wil. Mocht XPR toch weer dalen, zouden we richting de steunzone kunnen zakken zoals getekend op de grafiek hieronder. Het gaat interessant zijn om te zien waar we heen kunnen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of de nieuwe app ook voor een verdere stijging zal zorgen is afhankelijk van een aantal zaken. Wil jij een positie in XPR nemen? In het crypto-insiders Discord kanaal voor premium members bespreken we het laatste nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel