PremiumCrypto handelaren: bezit jij deze altcoin? Volatiliteit verwacht

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van polygon (MATIC) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse MATIC koers

Polygon zit, net als veel andere crypto, in een opwaartse trend. Enkele dagen geleden beschreven de analisten van Crypto Insiders dat de MATIC koers nog zou stijgen richting de blauwe weerstandzone.

Die stijging vond gisteren plaats en dat betekent dat mogelijk snel een kleine correctie omlaag zal volgen. Toch is het mogelijk dat MATIC eerst nog iets hoger piekt, legden de analisten onlangs uit in de Premium groep:

“De koers van MATIC maakt een harmonisch AB=CD patroon, waarbij we nu de CD vormen. Omdat deze wave in een zigzag wave omhoog gaat, verwachten wij dat deze nog verder kan stijgen richting de 100% en 123,6% Fibonacci, ofwel naar een zone tussen $1,23 en $1,30′.

Na het behalen van deze zone verwachten we in ieder geval een korte correctie naar het zuiden, maar wij blijven bullish over MATC. Hoe diep die correctie uit zal komen, zullen we zo snel mogelijk in de Premium omgeving in een nieuwe analyse delen.”

Deze analyse is 26 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Polygon

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel