PremiumCrypto handelaren duiken in Litecoin, koers kan flink stijgen

In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse LTC koers

Litecoin heeft, zoals verwacht, de voorspelde koopzone bereikt, zoals de analisten van Crypto Insiders aangaven in onze vorige analyse. Dat betekent dat de koers nog een stuk verder omhoog kan, leggen de analisten uit:

“Litecoin is al sterk gestegen sinds de koers onze voorspelde koopzone heeft bereikt. We zijn optimistisch over de verdere ontwikkeling van LTC en zien mogelijkheden voor een doorbraak boven de $110. Als ervaren handelaren beseffen we echter ook dat het belangrijk is om realistisch te blijven en de risico’s nauwlettend in de gaten te houden.

Om deze risico’s te beheersen, hebben we onze stop-loss ingesteld op $65,41. Mocht onze LTC-analyse onverhoopt ongeldig worden, dan is dit geen ramp. In dat geval zien we namelijk een mooie nieuwe koopzone ontstaan tussen de $54 en $64, waarin we op zoek kunnen gaan naar nieuwe posities.

Vooralsnog verloopt de analyse in ons voordeel. We blijven echter alert en zullen direct een update delen in onze Premium omgeving als de situatie verandert.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Tip van de redactie

Ervaren handelaren maken veelvuldig gebruik van Bybit. Je kunt hier namelijk ook handelen in derivaten en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt.

Bybit heeft deze maand een hele interessante aanbieding. Nieuwe klanten ontvangen $1000 handelstegoed, hiermee mag je zonder eigen inleg proberen winst te maken. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Op deze manier kun je zonder risico lopen ervaren hoe Bybit werkt en of het iets voor jou is. Gebruik deze link om je gratis aan te melden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post