PremiumCrypto kans: bezit jij deze altcoin? Analisten voorspellen 30% stijging

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cosmos (ATOM) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse ATOM koers

Eerder vandaag konden we lezen dat de analisten van Crypto Insiders bullish zijn over avalanche (AVAX), ondanks dat de meeste crypto koersen naar beneden willen.

Er is nog een crypto waar de analisten langzamerhand positiever over worden en dat is cosmos. Zij deelden onlangs het volgende over de ATOM koers met Premium leden:

“We zien op de korte termijn dat ATOM een 12345 Elliott Wave patroon vormt direct na het maken van een nieuwe lokale bodem. Dit is een bullish teken voor de koers.

We verwachten hier nog een korte ABC Elliot Wave correctie voordat AVAX aan de echte stijging begint. We moeten dus nog even geduld hebben, maar de koers kan tegen die tijd mogelijk met meer dan 30% de lucht in gaan.”

Deze analyse is op 5 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Verwacht jij toch een daling voor Cosmos?

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig. Toch ontstaan ook in dit soort tijden genoeg kansen om winstgevend te handelen. Zo bestaat de mogelijkheid om te handelen in derivaten. Hiermee kun je zogeheten “short-orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

Lees meer over Cosmos

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel