PremiumCrypto kans: In deze zone kopen analisten AVAX

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

De koers van avalanche bereikte in de vorige analyse de blauwe weerstandszone die door de analisten Crypto Insiders was vastgesteld. Inmiddels zien we dat de AVAX koers daar inderdaad op vastliep en vervolgens hard daalde. Dat opent echter wel deuren voor nieuwe kansen, legden de analisten uit in een nieuwe analyse in de Premium omgeving:

“De AVAX koers daalde netjes vanuit de blauwe box en het is nu ook zichtbaar dat AVAX de eerste wave (1) van een 12345 Elliott Wave patroon heeft voltooid. Dit kunnen we met zekerheid stellen omdat de Elliott Wave trendlijn is doorbroken, wat betekent dat AVAX nu in een tweede wave zit. 

Wij verwachten dat deze tweede wave uit zal komen rond de 50% en 61,8% Fibonacci, wat gelijk staat aan een koers tussen de $15,21 en $16,69. Dit zal voor ons persoonlijk een goed moment zijn om te overwegen AVAX in te stappen. De derde wave omhoog is namelijk volgens de theorie meestal zeer krachtig en kan de koers sterk laten stijgen. Hoe die stijging er dan uit komt te zien, zullen we zo snel mogelijk delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 12 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post