PremiumDit is hoe ver de ethereum koers nog kan stijgen volgens analisten

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De koersen op de crypto markt zijn de afgelopen dagen hard gestegen. Bitcoin bereikte de hoogste prijs in 9 maanden en ethereum staat 10% in de plus ten opzichte van vorige week. De analisten van Crypto Insiders merken het volgende op in hun meest recente ETH analyse:

“De markt is aanzienlijk gestegen vanuit de blauwe box, wat ons doet geloven dat we nog steeds bullish mogen zijn over ETH. We zijn enigszins verrast door de sterke recente stijging van de crypto-markt. Hoewel we alsnog willen waarschuwen voor de onzekerheden die de macro-economische factoren veroorzaken, blijft het beeld voorzichtig optimistisch. 

Op de korte termijn verwachten we een verdere stijging, maar vanwege het macro-economische klimaat is er niet veel opwaarts potentieel. We zien momenteel een primary Elliott wave flat formatie, terwijl we een opleving ervaren vanaf het laagste punt van 22 december. 

We verwachten dat de koers zal stijgen richting de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, wat overeenkomt met een koers tussen de $1.846 en $1.976. Daar volgt mogelijk echter een forse correctie. In de Premium-omgeving zullen de analisten deze situatie nauwlettend in de gaten houden en een nieuw handelsplan delen.”

Deze analyse is 13 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel