PremiumDogecoin koers analyse: bitcoin daalt, wat betekent dit voor DOGE?

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Laatste Dogecoin nieuws

Technische analyse DOGE koers

De analisten van Crypto Insiders hadden al in november voor dogecoin de rode verkoopzone tussen de $0,102 en $0,115 getekend. We weten inmiddels dat dit gebied als sterke weerstand heeft gefungeerd.

Inmiddels zien de analisten DOGE een groter ABC Elliot Wave patroon vormen waarbij de koers nu in een neerwaarste C wave zit. Deze wave kan de koers nog een stuk dieper duwen.

Op het moment van schrijven is DOGE in de afgelopen 24 uur al met 6,5% gedaald en komt onder $0,078 uit. Dat is zelfs een daling van 30% vanaf de piek in de verkoopzone.

Echter lijkt het erop dat de daling nog een flinke weg heeft te gaan. De C wave van dit patroon komt volgens de theorie namelijk vaak tussen de 100% en 123,6% van de Fibonacci retracement uit. Dit staat gelijk aan een koers tussen de $0,00297 en $0,02377.

Deze analyse is 16 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Winst maken in een dalende markt?

Het klinkt misschien vreemd. Maar ook in een dalende markt ontstaan er genoeg kansen om winstgevend te handelen. In onze premium omgeving voor leden behandelen onze analisten dagelijks hoe zij zogeheten short-posities openen en gebruik maken van analyses die naar het zuiden wijzen.

Met een Crypto Insiders lidmaatschap krijg je toegang tot nog meer analyses, koersvideo’s, handelsplannen en kom je in direct contact met onze analisten. Via een mobiele app delen we 24/7 kennis met elkaar proberen we samen met 1000+ andere leden de markt een stapje voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk deze video voor nog meer premium analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel