PremiumDOME koers-analyse: Stijging door deze grote update

DOME is vandaag met maar liefst 6% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de DOME koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om DOME te kopen of verkopen.

Het is een erg slechte dag voor de markt. Dat heeft mogelijk allemaal te maken met de ontwikkelingen rondom Rusland. Toch zijn er coins die met goed nieuws een positief resultaat wisten te behalen. Een daarvan is Everdome (DOME). Deze coin wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 6% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen steeg de koers zelfs met 30%. Door de stijging staat DOME op de 154e plaats op basis van marktwaarde en is het een van de trending tokens op CoinGecko.

Wat is Everdome?

Everdome is opgericht om een specifiek probleem aan te pakken. Zij vinden dat er op dit moment weinig keus is uit verschillende stijlen avatars in de metaverse. Op dit moment zijn alle metaverse avatars op een cartoon gebaseerd. Denk hierbij aan The Sandbox (SAND). Zij willen met hun project ervoor zorgen dat metaverse avatars hyper-realistisch worden. Daarnaast willen zij ook een metaverse opzetten die hyper-realistisch is. Zodat het net lijkt op het echte leven. 

Waarom stijgt DOME in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn. Hier werd op Twitter al lang naartoe geleefd door het project en er werden veel teasers gedeeld. Dit verklaart ook de stijging over de afgelopen zeven dagen. Maar de reden van de stijging van vandaag terwijl de gehele markt aan het dalen is is dat staken met DOME nu mogelijk is. Everdome beloofd degene die hieraan meedoet een hoge stakers beloning. Dit kan natuurlijk veel investeerders trekken die DOME kopen om te kunnen staken om van de hoge rendementen te profiteren. 

Deze update is duidelijk in de smaak gevallen aan de stijging en interactie op hun Twitter-account te zien. Het zal verder interessant zijn om te zien of er verdere ontwikkelingen zullen plaatsvinden rondom het project zelf en of we daar ook zo’n heftige reactie van terugzien op de koers.

Technische analyse

Hoewel er niet super veel prijsgeschiedenis is op de grafiek van DOME zien we toch een duidelijk patroon vormen. Met de dalende pieken en (vrijwel) gelijkblijvende bodems kunnen we stellen dat er een neerwaarts driehoekspatroon wordt gevormd. Dit is in de theorie een bearish patroon. De kans is dus het grootst dat dit patroon aan de onderkant zal uitbreken. Het is dus belangrijk om vooralsnog voorzichtig te zijn met longs op DOME. Bij een opwaartse uitbraak ligt er vlak boven de huidige koers al meteen een weerstandslijn. Dus mochten we uitbreken zullen we al snel tegen flinke weerstand aanlopen.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in DOME? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel