PremiumDUSK koers-analyse: Testnet komt eraan, wat betekent dit?

DUSK is vandaag met ongeveer 15% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de DUSK koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om DUSK te kopen of verkopen.

Een van de top stijgers van vandaag is Dusk Network (DUSK). De coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 15%. In de afgelopen zeven dagen zagen we echter een daling van ongeveer 20%. Door de stijging staat DUSK op de 156e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Dusk Network?

Het doel van Dusk is om het proces voor een bedrijf om nieuwe aandelen naar de beurs te brengen zo simpel, voordelig en efficiënt mogelijk te maken door middel van smart contracts. Ook willen zij ervoor zorgen dat deze smart contracts net even anders werken dan de traditionele smart contracts. Smart contracts zijn normaliter niet per se volledige privé. Zij willen dit veranderen door ervoor te zorgen dat wanneer er een transactie wordt gedaan deze gegevens niet zomaar door iedereen gelezen kan worden.

Waarom stijgt DUSK in waarde?

Een mogelijke reden achter de stijging is het feit dat we steeds dichterbij de lancering van het testnet komen. Dit werd nogmaals bevestigd via het officiële Twitter account van Dusk. Dit is natuurlijk een erg mooie vooruitgang voor het project aangezien dit weer een bevestiging is dat Dusk hard bezig is met haar project.

Met het testnet kunnen gebruikers zelf al nodes laten lopen en het netwerk draaiende houden, terwijl zij er zelf nog een zakcentje aan kunnen verdienen. De inschrijflijst is nog open voor een positie als provisioner (ofwel een node).

Wanneer het testnet live is zal het team goed in de gaten houden wat er allemaal precies gaande is en om de week een update uitrollen die verschillende bugs zou moeten fixen. Het zal interessant zijn om te zien waar het project naartoe gaat met dit testnet.

Technische analyse

In de vorige analyse over DUSK konden we al een opwaarts trendkanaal tekenen. Dit kanaal bleef tot de dag van vandaag gewoon in stand. Toen dachten we al dat de koers een opwaartse beweging zou maken. Dit is intussen ook zeker gebeurd. De bovenste lijn is perfect geraakt. Zoals we de vorige keer al dachten lag hier ook veel weerstand. De koers corrigeerde direct nadat de weerstand geraakt was om het later nog een keer te proberen. Door de marktcorrectie zakken we nu weer iets verder naar beneden. De piek uit april 2021 is nu als steun getest. Dit niveau lijkt tot nu toe te houden. Mocht dit niveau nogmaals getest worden en nogmaals duidelijk in stand blijven dan zou dit een perfect instapmoment kunnen zijn. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in DUSK? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

 

Laatste Nieuws

Volgende artikel