PremiumEVER koers-analyse: Waar wij nu op letten na harde stijging

EVER heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 22%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om EVER te kopen of juist te verkopen.

Een van de top stijgers van vandaag is Everscale (EVER). Deze coin is met ongeveer 22% gestegen in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen zeven dagen wist de coin met 33% te stijgen. Door de stijging staat de coin nu op de 221e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Everscale?

Everscale heeft een nieuw en uniek ontwerp voor haar blockchain. Met deze blockchain willen ze een manier verschaffen voor een schaalbare gedecentraliseerde world computer, die is verboden met een gedistribueerd besturingssysteem. Everscale is gebaseerd op het platform EVER OS en is hierdoor in staat om miljoenen transacties per seconde te verwerken door middel van Turing smart contracts en gedecentraliseerde user interfaces. 

Waarom stijgt EVER in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou deze aankondiging kunnen zijn. Hierin wordt aangegeven dat EVER nu ook ondersteund wordt door Moonstake. Gebruikers van het Moonstake platform kunnen nu ook EVER token bezitten en versturen. Dit is voor EVER goed nieuws aangezien Moonstake de eerste multi-asset wallet is die EVER tokens ondersteund. Zo komt de token ook weer onder ogen van veel nieuwe verschillende cryptocurrencybeleggers. 

Technische analyse

De koers van EVER is in de afgelopen periode flink gedaald. Gelukkig wist de koers een mooie nieuwe bodem te leggen en kon vanuit daar uitbreken naar boven. Na een flinke groene candle lijkt de koer toch even af te willen koelen. Een belangrijk niveau is de steunzone net onder de koers. Hier ligt van eerder nog een goede steun. Een steunniveau zou een mogelijk een mooi moment zijn om te kopen. De weerstand van een coin is vaak ook een mooi moment om weer te verkopen. De weerstand van $0,42 zou weer een mooie target kunnen zijn.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld door zowel onze analisten als andere members. Overweeg jij een positie te nemen in EVER? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel