PremiumExpert analyse: Let op, ethereum koers wordt bullish

Als lid van Crypto Insiders krijg je elke week eenvoudige technische analyses van meer dan 20 verschillende cryptovaluta. Ervaren analisten delen deze analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse crypto-handelaren maken hier wekelijks gebruik van.

In dit artikel delen we een recente technische-analyse die eerder in onze premium groep zijn gedeeld. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

De koers van ethereum zag gisteren, net als de rest van de markt, een kleine daling door het Binance nieuws. Toch zijn de analisten van Crypto Insiders recent bullish geworden over Ethereum, in elk geval over de korte termijn. Dat legden ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Er is een verandering opgetreden in de situatie voor ETH, aangezien de wave naar beneden niet komt zoals we hem hadden verwacht. Daarom zijn we niet langer bearish op de korte termijn met betrekking tot ETH, maar eerder bullish. 

Op de korte termijn lijkt het erop dat ETH, net als BTC, een wave 1-2 heeft gevormd van een 12345 Elliott Wave patroon en dat we nu in een innerwave 3 van een grotere wave 1 omhoog aan het handelen zijn. Hierna verwachten we een correctieve tweede wave die de koers weer flink omlaag kan duwen 

Dit ligt in lijn met het macro-economische beeld dat we nu voor ogen hebben. In de Premium-omgeving houden wij leden op de hoogte van alle ontwikkelingen en krijgen zij onmiddellijk bericht als er veranderingen op de markt plaatsvinden.”

Deze analyse is 24 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Als Premium lid krijg je niet alleen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta, ook kun je vragen stellen aan ervaren analisten en handelaren en krijg je toegang tot een besloten groep van meer dan 1.000 leden. Zo leren we samen hoe we succesvol kunnen handelen met cryptovaluta. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post