PremiumExperts waarschuwen: Bekende crypto kan flink dalen

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van solana (SOL), die afkomstig is uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen SOL in je portfolio? Goed nieuws voor jou! Dit is het moment om met frisse ogen te kijken naar de kansen die de SOL koers biedt. Onze analisten onderzoeken wekelijks ruim 20 cryptomunten en delen hun handelsplannen met meer dan 1.000 dagelijkse leden in onze Premium omgeving.

Visa is een samenwerking gestart met Solana voor crypto betalingen, gekozen vanwege Solana’s hoge transactiesnelheid, parallelle transacties en lage kosten. Deze samenwerking is nog in proeffase, maar kan van grote betekenis zijn op de adoptie en de koers op de lange termijn. Maar hoe SOL er op de korte termijn uit?

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben weer een uitgebreide analyse losgegooid op de SOL koers. Hieronder staan de bevindingen die zij onlangs in de Premium omgeving deelden:

“Op dit moment is SOL duidelijk in een dalende trend verwikkeld, waarbij een gestage en geleidelijke beweging naar onze vooropgestelde blauwe box duidelijk zichtbaar is.

We zien hier namelijk een Elliott Wave 12345 patroon ontstaan waarbij we nu in de aanloop naar wave (5) zitten en verwachten een dieptepunt rond de $8,90 te zien.

Na deze daling voorzien we echter een sterke omkering. Onze optimistische kijk projecteert koersdoelen rond of boven de $32,50. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 11 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post