PremiumGALA koers-analyse: 22 nieuwe games in de maak

GALA heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 23%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om GALA te kopen of juist te verkopen.

Een van de best presterende cryptocurrencies van de afgelopen dagen is Gala Games (GALA). Deze coin wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 23% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen steeg de koers zelfs met ongeveer 69%. Door deze prachtige stijging staat GALA op de 59e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Gala Games?

Gala Games is een project dat actief is binnen de blockchain gaming sector. Waar ze zich vooral mee bezig houden is het maken van verschillende blockchain video games. Hun doel is naar eigen zeggen om games te maken die gamers ook daadwerkelijk willen spelen. Gala Games wilt daarnaast de nadruk leggen op bezig. Zij zorgen ervoor dat games en in game items van deze games daadwerkelijk het bezit zijn van deze gamers. Dit doen zij door in game items uit te geven als non-fungible tokens (NFT’s). Gamers kunnen in de games bepaalde items winnen, maken of vinden en zijn hier dan de eigenaar van. Mochten zij klaar zijn met een game of een bepaalde item dan kunnen zij deze ook weer verkopen voor echt geld. Hierdoor zou gamen ook nog lucratief kunnen worden. 

Waarom stijgt GALA in waarde?

Helaas is er voor GALA geen directe reden die de stijging kan verklaren. Wel zagen we verschillende dingen voorbij komen die eventueel impact gehad kunnen hebben. Een van de belangrijkste is deze tweet. Hierin wordt duidelijk hoe het er achter de schermen bij Gala aan toe gaat. Benefactor, een medewerker van Gala Games, heeft aangegeven dat er 22 games nog aan zitten te komen en dat hier ongeveer $150 miljoen voor is gebruikt. Dit is natuurlijk goed nieuws aangezien dit duidelijk aangeeft dat het team druk bezig is met het verbeteren van hun platform en het uitbreiden van hun aanbod. 

Daarnaast is Gala net nieuw gelist op de Voyager exchange. Dit is natuurlijk voor de koers ook weer een goed teken doordat nu weer een lading nieuw handelaren toegang krijgt tot de token GALA. Dit zorgt er op haar beurt weer voor dat er nieuw volume de coin in stroomt waardoor de koers weer kan stijgen.

Tot slot zou een mogelijke factor de uitbraak van een technische patroon kunnen zijn. Hier werden twee middellange termijn weerstandslijnen doorbroken. Hier zal ik dieper op ingaan in het stuk hieronder.

Technische analyse

GALA is de laatste tijd enorm goed bezig. Na een lange periode van consolidatie en dalingen stijgt de koers erg hard. Als we naar de grafiek kijken zien we dat de koers in een klap twee verschillende weerstandslijnen wist te doorbreken. De ene van recente prijsactie en de andere van terug in december. Dit zou een mooi teken kunnen zijn en het begin van een verdere koersstijging. Op dit moment stoeien we nog met de weerstand van $0,36. Mochten we hier overtuigend doorheen breken dan is $0,47 een volgende weerstand.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in GALA? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel