PremiumGALA koers-analyse: Koers stijgt door aankondiging Grayscale

De koers van gala (GALA) heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 19%. In dit artikel kijken we naar de fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van een technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om GALA te kopen of juist te verkopen.

Crypto-gaming tokens zijn vandaag erg populair. Waar Ultra (UOS) eerder vandaag al hard steeg, zien we nu ook een harde stijging bij gala games (GALA). Deze cryptocurrency steeg namelijk in de afgelopen 24 uur met ongeveer 19%. Over de afgelopen zeven dagen zagen we echter een daling van ongeveer 23%. Door de stijging staat GALA nu op de 58e plaats van grootste crypto op basis van de marktwaarde.

Wat is Gala Games?

Gala Games is een blockchain-gaming project. Gala Games heeftt als doel games te maken die gamers ook daadwerkelijk willen spelen. Ook legt het team van Gala Games de nadruk op het bezit van in-game items voor de spelers. Het bedrijf wil voorkomen dat een gamer honderden uren in een spel stopt en dat items zomaar van hen afgenomen kunnen worden. Om dit te bereiken geeft Gala in-game items uit als non-fungible tokens (NFT’s). Gamers kunnen deze NFT’s in het spel verdienen en ze kunnen ze vervolgens ook zelf weer verhandelen.

Waarom stijgt GALA in waarde?

Een mogelijke reden achter de stijging is wellicht deze aankondiging van Grayscale, ‘s werelds grootste digital currency asset manager. In deze aankondiging is te lezen dat Grayscale sinds kort erover nadenkt om een investeringsproduct omtrent Gala Games te maken. Dit is natuurlijk goed nieuws voor het project omdat deze aankondiging aangeeft dat nu ook institutionele partijen interesse tonen in het project.

Dit is voor investeerders weer een extra teken van vertrouwen. Als een investeringsfirma met ongeveer 49 miljard asset under management (AUM) aangeeft een product te maken van de coin, dan zullen ze dat vast niet zonder reden doen.

Technische analyse

Hoewel dit goed nieuws is, en Gala Games de laatste tijd al erg goed bezig was, zien we dit niet terug in de koersgrafiek. Hier is een duidelijke neerwaartse trend te zien. De coin is sinds haar piek in december met ongeveer 75% gedaald. Mocht de stijging van vandaag door blijven zetten, dan zou een eerste belangrijk niveau de neerwaartse trendlijn zijn die we getekend hebben op de onderstaande grafiek. Pas boven deze lijn wordt de koers wellicht bullish.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto Insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier worden ook additionele technische analyses gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in GALA? Neem dan via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten of crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Next Post