PremiumGXC koers-analyse: Stijgt met 45%, wat komt er nog?

GXC is vandaag met maar liefst 45% gestegen! In dit onderzoek kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om de coin te kopen of verkopen.

De markt heeft flinke klappen gekregen. Bitcoin (BTC) is in een paar dagen van $52.000 naar $46.600 gedaald en Ethereum (ETH) van $4.100 naar $3.700. Gelukkig zijn er verschillende altcoins die het veel beter doen, waaronder GXCahin (GXC). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 45%. Dit zorgde ervoor dat de cryptocurrency 47% in de plus staat over de afgelopen zeven dagen. 

Wat is GXChain?

GXChain is een openbare berichtketen blockchain. Deze blockchain ondersteunt ook gegevensuitwisseling en een platform waarop ontwikkelaars verschillende applicaties kunnen bouwen. Wat de openbare blockchain van GXChain uniek maakt is het feit dat het ook verschillende andere functionaliteiten biedt zoals een snel inlogsysteem, KYC en ID-verificatie.

Waarom stijgt GXC in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou met dit bericht te maken kunnen hebben. Hierin geeft het project aan dat het project bijna haar mainnet gaat lanceren. Deze lancering heeft verschillende voordelen voor het project. Een mainnet voor een cryptocurrency is altijd een grote gebeurtenis. Vaak gaat dit namelijk gepaard met een verbetering van het huidige systeem of de lancering van een daadwerkelijk werkend product. Investeerders kunnen in anticipatie van dit mainnet de token gekocht hebben, waardoor de koers hard is gestegen. 

Technische analyse

GXC heeft een bewegelijke maand achter de rug. Hierin heeft de coin verschillende dagen gehad met een hele harde spike. Vandaag weet de koers echter nog niet welke kant hij op wilt gaan. Er is in ieder geval een sterke supportzone waar de koers vandaag al is geweest. Deze supportzone zou mogelijk een leuke entry kunnen zijn. Een mogelijke eerste target zou dan op de weerstand van de top van gister kunnen liggen. De koers heeft een geschiedenis met harde spikes dus een eventuele tweede target zou nog ver daarboven kunnen liggen op de piek van de lokale high. Dit doordat steun en weerstandslijnen vaak voor goede in- en uitstapmomenten zorgen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in GXC? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Next Post