PremiumInsider update: nieuwe info voor XRP houders

In dit artikel delen we een grondige analyse van ripple (XRP), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Deze analyse is waardevol voor elke crypto-enthousiast, omdat onze analisten continu op zoek zijn naar marktbewegingen van meer dan 20 crypto per week en deze inzichten delen met meer dan 1.000 leden.

Recentelijk heeft Chris Larsen, mede-oprichter van Ripple, zijn ongenoegen geuit over het Amerikaanse beleid ten aanzien van crypto-wetgeving. Hij beweert dat dit beleid innovatie stagneert en bedrijven naar blockchain-vriendelijke gebieden drijft, zoals Dubai en Singapore. Terwijl deze naties een voorsprong nemen door duidelijke regelgevende kaders op te stellen, worstelt Amerika, volgens Larsen, met gemiste kansen. Hij wijst vooral op de uitdagingen die Ripple ondervindt met de SEC, evenals de recente beleidsmaatregelen rond belasting op crypto-mining.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor ripple (XRP)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat XRP binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Hoewel Ripple’s koers de afgelopen weken erg stabiel is gebleven, anticiperen we op naderende golven van volatiliteit. Onze analyse wijst namelijk op de formatie van een ABC Elliott Wave patroon. Hierin voorspellen we een tamelijk lage positionering van de C-wave.

Hoewel we rekening houden op een potentieel ‘flat’ C-wave binnen de range van $0,375 tot $0,41, zien we dit niet als onze handelszone.

Nee, onze echte interesse ontwaakt pas wanneer de koers verder duikelt en de groene koopzone, gelegen tussen de $0,254 en $0,273, betreedt. Op dat moment kijken we reikhalzend uit naar de mogelijkheid om XRP in te slaan.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 8 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post