PremiumKDA koers-analyse: Stijging door verschillende aankondigingen

KDA is vandaag met maar liefst 13% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen die voor de stijging van deze coin heeft gezorgd. Daarnaast analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om de coin te kopen of verkopen.

Een van de top stijgers van vandaag is Kadena (KDA). De koers wist vandaag met zo’n 13% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen ging het echter iets minder goed. In die periode daalde de cryptocurrency namelijk met ongeveer 8%. Door de stijging van vandaag staat de coin op de 78e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Kadena?

Kadena is opgericht omdat zij zagen dat de blockchain technologie de wereld kon veranderen. Kadena wil ervoor zorgen dat deze technologie ook daadwerkelijk in de echte wereld wordt gebruikt. Voor de massa adoptie wilt Kadena een platform bieden waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van blockchain. 

Waarom stijgt KDA in waarde?

De stijging van KDA zou te maken kunnen hebben met twee verschillende berichten. Het eerste bericht is van gister. Hierin werd aangegeven dat de beta van XWallet is uitgekomen. Dit is een wallet waarbij gebruikers zowel hun KDA coins in kunnen opslaan als gebruik kunnen maken van decentralized applications (dApps) die op de Kadena blockchain draaien. Dit is natuurlijk een mooie ontwikkelingen voor het Kadena project aangezien gebruikers nu een manier hebben om makkelijker hun tokens op te slaan en het Kadena netwerk weer wat meer mogelijkheden krijgt.

In het tweede bericht stond dat KDA nu ook gelist is op de OKEx exchange, dit is een vergelijkbare exchange als Binance. Dit is goed nieuws aangezien OKEx een groot platform is met honderdduizenden actieve gebruikers. Op Twitter alleen al heeft de exchange al meer dan 700.000 volgers. KDA zal hierdoor dus worden geïntroduceerd aan veel nieuwe verschillende type handelaren en potentiële investeerders. Een nieuwe listing kan het volume van een coin altijd ten goede komen.

Technische analyse

KDA is sinds onze vorige analyse zoals we dachten niet erg veel meer doorgestegen. Er is nog wel een nieuwe all-time high (ATH) geplaatst die iets hoger ligt dan de vorige, echter was deze stijging ook niet heel erg spectaculair. Na deze ATH zagen we een flinke correctie van zo’n 70%. De koers vormde hierdoor een neerwaartse weerstandslijn. Deze is kort geleden doorbroken. Hoewel we nog verder naar beneden aan het zakken zijn is het wel goed om te zien dat de koers nu steun heeft weten te vinden op de weerstandslijn, en hier nu steun van heeft kunnen maken. 

Een perfecte entry zou hier de steunlijn op de $8,43 zijn. Deze lijn is vaker getest zowel als weerstand als steun. Mocht de koers hier wederom terechtkomen en hier opnieuw steun vinden kan dit zomaar een mooie boost omhoog geven. Een eerste target zou hier dan de $12 zijn. Een erg ambitieuze target zou de ATH kunnen zijn, ofwel de bovenkant van het kanaal waar de koers zich nu in bevindt. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in KDA? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel