PremiumKoersvoorspelling Cardano: ADA kan na korte daling naar $0,45 stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

De analisten van Crypto Insiders hadden de premium leden in augustus al laten weten dat mogelijk een harde daling er aan zat te komen voor de cardano koers. Deze hebben we uiteindelijk ook gekregen. In de analyse van 3 oktober gaven de analisten al aan dat ADA waarschijnlijk steun zal vinden in het gebied vlakbij $0,35. Dat bleek een week geleden ook het geval te zijn. Vanuit deze zone kreeg de ADA koers weer genoeg kracht om even fors te stijgen.

Onlangs hebben de Crypto Insiders analisten weer een nieuwe analyse voor ADA opgesteld. Hierin voorspellen zij na een korte daling opnieuw een mogelijk flinke stijging. Dat beschrijven zij als volgt:

“ADA ziet er op het moment erg goed uit, we verwachten dat de koers binnenkort verder zal stijgen. Eerst zullen we nog een kleine daling zien richting de $0,38 door een innerwave ABC Elliott Wave (EW) patroon.

Wanneer dit patroon is afgerond, zal het grotere 12345 EW patroon zijn vijfde en laatste wave maken. Deze wave komt volgens de theorie meestal uit rond de 127,2% en 161,8% Fibonacci, ofwel een koers van ongeveer $0,44 tot $0,45.”

Bovenstaande ADA analyse is op 27 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

ADA kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel