PremiumKoersvoorspelling Cardano: ADA lijkt nog niet klaar te zijn met dalen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Cardano nieuws

Technische analyse ADA koers

In de vorige analyse over Cardano konden we zien hoe de analisten van Crypto Insiders een winst van bijna 40% konden maken op een ADA shortpositie. Ondertussen heeft de koers zich verder ontwikkeld, maar het lijkt erop dat ADA nog niet klaar is met dalen. De analisten zien namelijk een 12345 Elliott Wave patroon waarbij de koers mogelijk nog een wave omlaag moet maken. Dan zou ADA wellicht eerst naar 161,8% Fibonacci moeten dalen, rond $0,25, voordat ADA eindelijk weer kan stijgen.

Bovenstaande ADA analyse is op 24 oktober 2022 met onze leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

ADA kopen of verkopen?

Overweeg jij ADA te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel