PremiumKoersvoorspelling Ethereum: Koers mogelijk hierdoor bodem bereikt

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Ethereum (ETH) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Record aantal Ethereum (ETH) adressen in verlies

In de afbeelding hieronder zijn het aantal adressen te zien dat onder water staat op het Ethereum netwerk, dat wil zeggen dat de ETH die de betreffende wallet ontvangen/gekocht heeft lager staan dan de aankoopwaarde. Wanneer er veel adressen op verlies staan is dit historisch gezien een indicatie voor een nabije markt bodem. Bij hoge verliezen zien we historisch gezien vaak dat weak hands (korte termijn investeerders die gemakkelijk hun coins verkopen) hun coins verkopen, vervolgens worden deze coins gekocht door de strong hands (lange termijn investeerders met sterke overtuiging). Wanneer de sterke handen de overhand krijgen kan dit zorgen voor een meer solide investeerders basis. Dit kan op de langere termijn een positief effect hebben op de koers.

Momenteel heeft het totaal aan adressen dat onder water staat een nieuw record bereikt. Met de negatieve prijsactie van het afgelopen jaar staan ruim 41 miljoen adressen op verlies. Dit komt neer op ruim 25% van het totaal aantal adressen. Een vergelijkbaar scenario werd voor het laatst behaald in Juni. Historisch gezien zien we dat een lokale bodem dichtbij kan zijn als het aantal adressen in verlies record hoge waardes bereikt, voorbeelden zijn de 2019 markt bodem en 2020 crash.

Wat zijn de verwachtingen voor Ethereum (ETH)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse ETH koers

De analisten in de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe update gegeven voor de ETH voorspelling. Zij verwachten dat we nog steeds hard omhoog kunnen. Dit doordat we net een innerwave 2 Elliott Wave hebben afgerond door middel van een ABC patroon. De derde wave is hier impulsive en gaat altijd explosief en hard omhoog. Zij verwachten dat we vanuit de groene koopzone op de grafiek mogelijk hard de lucht in kunnen. Wij houden ETH daarom scherp in de gaten binnen de Premium omgeving. Hier zullen ook updates gedeeld blijven worden met alle leden. Op deze manier missen zij nooit een mooie kans of nieuwe updates.

Bovenstaande ETH analyse is op 3 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ETH kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Laura
Heb jij ook al ETH in je portfolio?

Laatste Nieuws

Volgende artikel