PremiumKoersvoorspelling Quant: Deze QNT trade zorgt voor 100% winst

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Quant (QNT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Technische analyse QNT koers

De analisten van Crypto Insiders tekenden voor de QNT koers in september een eerste koopzone rond $87. Zij zagen namelijk een 12345 Elliott Wave patroon vormen en de koers aan een derde wave beginnen die altijd het krachtigst is. De analisten gaven daarom een verkoopzone aan rond $179. Die werd ook daadwerkelijk geraakt en leverde traders een winst op van meer dan 100%.

Inmiddels hebben de analisten in een nieuwe analyse een tweede verkoopzone getekend met behulp van een cluster op de 161,8% en 123,6% Fibonacci’s. Deze target ligt momenteel rond de $237 en dat betekent dat onze analisten vooralsnog bullish blijven over de QNT koers.

Bovenstaande QNT analyse is op 19 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

Waarom is Quant zo hard gestegen?

Er schuilen een aantal redenen achter het grote succes van Quant de afgelopen periode. Een van de meest recente ontwikkelingen is het feit dat Gilbert Verdian, CEO van Quant, is gevraagd door de Europese Centrale Bank (ECB) om een adviserende rol aan te nemen bij het ontwerpen van central bank digital currencies (CBDCs).

De interoperabiliteit van het Quant netwerk zou naar verluidt erg goed zijn voor CBDC’s. Dit zorgt er wellicht voor dat QNT in smaak valt in deze onzekere tijden qua regelgeving. Daarnaast heeft Quant ook samengewerkt met de Bank of England voor de digitale pond. Er gebeurt dus genoeg achter de schermen van Quant.

QNT kopen of verkopen?

Overweeg jij QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel