PremiumKoersvoorspelling Quant: QNT kan na tijdelijke daling weer 50% stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Wat is Quant?

Quant heeft als doel het verbinden van verschillende crypto-netwerken en blockchains op een wereldwijd niveau. Het project waakt ervoor dat de interoperabiliteit en efficiëntie van deze blockchains niet verloren gaat. Een populaire functie van het Quant netwerk zijn de zogeheten multi-ledger tokens (MLT). Deze tokens zijn vooral in de smaak bij grotere partijen zoals (centrale) banken, fintech-bedrijven en betalingsplatforms. MLT’s kunnen namelijk uitgegeven worden als stablecoins op verchillende blockchains terwijl ze dezelfde waarde behouden.

Technische analyse QNT koers

QNT is een van de weinige crypto op de markt die sinds juni in een opwaartse trend zit. De QNT koers tikte onlangs een piek van $225 aan was daarmee meer dan 400% gestegen sinds juni. Sindsdien corrigeert QNT echter iets omlaag, maar deze daling van de afgelopen twee weken is vergelijkbaar met de daling in augustus. Toen zakte de koers van $130 naar $89 voordat de rally werd hervat.

Het lijkt er mogelijk op dat QNT momenteel enkel afkoelt voordat het zijn opwaartse trend weer hervat. De analisten van Crypto Insiders blijven dan ook nog erg bullish over QNT:

“QNT ziet er vooralsnog erg bullish uit. We zien op de middellange termijn een 12345 Elliott Wave patroon op de 6-uurs grafiek. De harde stijging die vanaf september begon was de derde wave. Deze wave gaat vaak het hardst omhoog. Deze kwam ten einde rond de $225.

Op het moment vormen we een vierde wave. Deze wave is altijd een correctieve wave maar zal niet erg ver naar beneden gaan. Hier hebben wij dus ook een steunzone kunnen tekenen waarmee we de vijfde wave kunnen traden. We houden QNT daarom erg goed in de gaten.”

Bovenstaande QNT analyse is op 28 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

QNT kopen of verkopen?

Overweeg jij QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel