PremiumKoersvoorspelling van crypto analist: kijk naar Ethereum Classic (tip)

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Ethereum Classic (ETC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ethereum Classic nieuws

Technische analyse ETC koers

Als we terugkijken naar de koersgeschiedenis van ethereum classic, zien we dat ETC al bijna 18 maanden in een neerwaartse trend zit. De koers ligt momenteel 86% onder zijn all-time high van $170 die terug in mei 2021 werd bereikt. Op het moment van schrijven hangt ETC rond de $24.

Toch heeft de cryptocurrency een geschiedenis met snelle en harde stijgingen. Deze spikes hebben we in het afgelopen jaar al meerdere keren voorbij zien komen. De analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders zien wellicht weer zo’n piek aankomen voor ETC. Zal deze weer explosief zijn? De analisten deelden het volgende aan de leden uit de Premium omgeving:

“Er zijn verschillende aspecten waar we op moeten letten bij ETC. Allereerst zien we een belangrijke dynamische trendlijn waar de koers nu omheen hangt. Deze trendlijn kan als sterke steun- of weerstandslijn fungeren. Op dit moment hangen we net boven deze lijn. Mocht de koers hierdoorheen zakken, dan zou er mogelijk meer bearish prijsactie kunnen volgen, wellicht naar de stoploss op $12,44. Mocht de koers hier boven blijven, dan kan dit mogelijk als springplank gebruikt worden om hogere prijzen op te zoeken.

Daarnaast zien we een belangrijk ABC Elliott Wave patroon waarvan ETC in de laatste wave zit. Als dit patroon ten einde komt zou dit betekenen dat de correctieve wave waar we ons in bevinden ook ten einde komt en we mogelijk weer omhoog kunnen. Het eerste interessante punt waar we naar kijken op de grafiek is de monthly pivot point (MPP) rond de $40.”

Bovenstaande ETC analyse is op 24 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Ethereum Classic kopen of verkopen?

Overweeg jij ETC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel