PremiumKoersvoorspelling: waarom quant beter zal presteren dan ethereum

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) uit onze Premium groep en vergelijken we deze met een eerdere ethereum (ETH) analyse. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Quant?

Quant heeft als doel het verbinden van verschillende crypto-netwerken en blockchains op een wereldwijd niveau. Het project waakt ervoor dat de interoperabiliteit en efficiëntie van deze blockchains niet verloren gaat.

Een van de producten die Quant levert zijn Multi Ledger Tokens (MLT) die worden verschaft aan grote partijen. Deze MLT’s kunnen op verschillende blockchains tegelijkertijd worden uitgegeven als een stablecoin en representeert dezelfde waarde op elke blockchain.

Toont quant meer potentie dan ethereum?

Onlangs deelden de analisten van Crypto Insiders weer een nieuwe analyse van de QNT koers. In deze analyse lieten zij weten dat ze, ondanks het negatieve sentiment op de markt, toch een stijging verwachten voor de cryptocurrency. Zij zeiden:

“De verwachte innerwave voor de quant koers speelde uit zoals we hadden verwacht. Vanaf hier denken we dat de koers een flinke stijging zal maken om het ABC Elliott Wave patroon af te ronden. De verkoopzone ligt daarom in de zone rond de $16. Daardoor verwachten we dus nog een stijging van ongeveer 55% voordat QNT ook verder daalt.”

Dit in tegenstelling tot de ethereum koers die volgens de analisten er erg bearish uitziet. In een recente analyse uit de Premium omgeving, zien we dat de ether koers naar verwachting nog een flinke weg naar beneden voor de boeg heeft. De Crypto Insiders analisten houden in de Premium omgeving beide koersen goed in de gaten.

Bovenstaande QNT analyse is op 21 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Vanochtend wierpen de analisten ook een blik op de koers van bitcoin (BTC) in een nieuwe bitcoin analyse. Hoewel de grafiek eerst nog een bullish signaal afgaf, zien we dat de cryptocurrency inmiddels toch de andere kant op wil gaan. Dat zou kunnen betekenen dat ook bitcoin nog een stuk dieper daalt.

Quant kopen of verkopen?

Overweeg jij QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel