PremiumKoersvoorspelling XRP: Koers kan stijgen door Ethereum apps op Ripple

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Ripple nieuws

Alhoewel Ripple het natuurlijk druk heeft met de SEC rechtszaak, vinden er ook andere ontwikkelingen voor de crypto plaats. Peersyst, een blockchain ontwikkelingsbedrijf, lanceert een Ethereum Virtual Machine (EVM) sidechain voor de Ripple Ledger (XRPL). Zo kunnen Ethereum smart contracts gebruikt worden op de XRPL. Hiermee wordt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om Ethereum applicaties naar XRPL te brengen met cross-chain interoperabiliteit.

Technische analyse XRP koers

De analisten van Crypto Insiders zijn al een tijdje bullish over XRP. Op dit moment staat de koers op een belangrijk niveau. Door een dynamische rode trendlijn te tekenen, is te zien dat hier wellicht veel weerstand ligt. Het is van belang dat de koers door deze lijn overtuigend breekt om bullish te blijven. Ook zien de analisten een WXY Elliott Wave patroon vormen waarbij de Y wave volgens de theorie vaak rond de 100% Fibonacci uitkomt. Dit zou de koers de kracht kunnen geven om de trendlijn te doorbreken.

Bovenstaande XRP analyse is op 17 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

XRP kopen of verkopen?

Overweeg jij XRP te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel