PremiumKracht bitcoin koers neemt af, MATIC blijkt daarentegen zeer sterk

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Polygon (MATIC) uit onze Premium groep. Daarnaast nemen we een kijkje naar het koersverloop van bitcoin (BTC). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Bitcoin koers verloopt volgens plan

Het zal je niet ontgaan zijn dat bitcoin over de afgelopen dagen hard naar beneden is gekomen. In onze vorige bitcoin analyse bespraken we hoe de analisten van Crypto Insiders een korte opleving verwachten voordat bitcoin zakt richting de $14.000.

Door de CPI cijfers die vandaag om 14:30 bekend zijn gemaakt, kreeg de koers een flinke boost, en daarom zien we nu die verwachte opleving. BTC steeg in slechts enkele minuten van $16.500 naar de $17.500. Alhoewel dit er veelbelovend uitziet, blijven de analisten dus nog bearish.

Laatste Polygon (MATIC) nieuws

Technische analyse MATIC koers

Voor de koers van polygon verwachten de analisten geen dergelijke daling. MATIC wist al vandaag sterk stand te houden en steeg met meer dan 40%. De analisten van Crypto Insiders hebben daarom de volgende nieuwe analyse voor MATIC gedeeld:

“MATIC blijft onverminderd bullish. De koers is zowel op de grotere schaal als op een innerwave schaal bezig met een derde wave van een 12345 Elliott Wave patroon. Dit zijn enorm explosieve waves die de koers in een korte tijd hard omhoog kunnen tillen.

De derde wave zal naar verwachting minimaal uitkomen rond de 161,8% Fibonacci projectie. Wat in dit geval goed zou zijn voor een koers van ongeveer $1,90. Door de hoge volatiliteit deze periode worden meer updates gepost worden in de Premium omgeving. De MATIC analyse wordt hier ook regelmatig up-to-date gehouden.”

Bovenstaande MATIC analyse is op 10 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Polygon kopen of verkopen?

Overweeg jij MATIC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel