PremiumLINK prijsvoorspelling: Chainlink maakt keuze over Ethereum merge

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Chainlink (LINK) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Chainlink (LINK)?

Chainlink (LINK) is een gedecentraliseerd oracle netwerk waarmee smart contracts worden verbonden met externe informatie. Een oracle netwerk zorgt voor de verbinding tussen een gebruiker en de server waarop de gebruiker zit. Door deze verbinding kunnen de smart contracts de externe informatie verkrijgen. Chainlink werkt op de Ethereum blockchain. De token van Chainlink kan gebruikt worden om te betalen voor de oracle service op het netwerk.

Laatste Chainlink (LINK) nieuws

Chainlink heeft onlangs via een officiële weg laten weten achter het besluit van Ethereum (ETH) te staan om over te gaan van Proof-of-Work (PoW) naar Proof-of-Stake (PoS). Zij zullen daarom geen hard forks ondersteunen die weer terug zullen schakelen naar het PoW mechanisme. Hoewel de exchange Poloniex wel al coins heeft gelist voor beide vormen. ETHW is ethereum voor de PoW blockchain en ETHS voor de PoS blockchain. Chainlink is dus van plan deze PoW versie niet de ondersteunen.

Wat zijn de verwachtingen voor Chainlink (LINK)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse LINK koers

Eerder deze maand deelde de analisten van de Discord community van Crypto Insiders een analyse van Chainlink (LINK). Hier konden zij op basis van een 12345 Elliott Wave analyse een koopzone tekenen. Ondertussen is de koers met 22% gestegen en heeft perfect de verkoopzone aangetikt die ook van tevoren is getekend. Op het moment zijn de analisten in de Discord omgeving op zoek naar nieuwe kansen rondom LINK.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande LINK analyse is op 4 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

LINK kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel