PremiumLOOKS koers-analyse: 45% in de plus na deze tweet

LOOKS heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 45%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om LOOKS te kopen of juist te verkopen.

De markt is voor het overgrote deel groen. Een van de hardste stijgers van de dag is LooksRare (LOOKS). De coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 45%. De coin is pas sinds een paar dagen verhandelbaar en heeft daarom nog geen lange geschiedenis als we naar de prijs kijken. Door deze stijging staat de coin op de 180e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is LooksRare?

LooksRare is een door de community gedreven non-fungbile token (NFT) marktplaats. Gebruikers krijgen ook beloningen voor het deelnemen aan het platform. Ook wordt er een mogelijkheid geboden om LOOKS te staken. Gebruikers zetten hun coins dan voor een langere tijd weg en in ruil hiervoor krijgen zij een beloning in de vorm van rente. Zij krijgen daarnaast ook alle transactiekosten die gebruikers van het LooksRare platform kwijt zijn aan aankopen. Deze transactiekosten worden dus verdeeld over de LOOKS stakers.

Waarom stijgt LOOKS in waarde?

Een reden van de harde stijging zou kunnen zijn dat de coin net nieuw is. Er was al voor dat de coin uitkwam veel hype rondom het project, dus nu de coin verhandelbaar is zijn investeerders op de kans gesprongen om de coin te bemachtigen. 

Daarbij komt kijken dat de coin direct werd gelist op een vrij grote exchange, namelijk Huobi. Door deze listing werd de coin ook direct voor miljoenen cryptocurrency traders direct beschikbaar. Als een coin gelist wordt direct op een exchange ligt de drempel lager voor investeerders op de coin te kopen dan dat deze alleen te verkrijgen zou zijn via een gedecentraliseerde exchange. 

Daarnaast heeft LooksRare ervoor gezorgd dat het staken van de LOOKS coin erg voordelig is. Op dit moment bieden ze via hun eigen website een annual percentage yield (APY), ofwel een jaarlijks rentepercentage van ongeveer 850%, wat een erg hoog percentage is. Dit zorgt ervoor dat yield farmers de coin kopen om direct te kunnen staken. Op deze manier maken zij extra winst.

Technische analyse

Doordat er weinig koersdata beschikbaar is kunnen we nog geen analyse maken op de hogere time frames. Op de 15 minuten grafiek ziet de koers er erg goed uit. Er is een duidelijk steun- en weerstandslijn te vinden die de koers in een mooi opwaarts kanaal omhoog brengt. Zolang dit patroon blijft voortzetten zal de coin naar mooie hoogtes kunnen klimmen.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in LOOKS? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel