PremiumLRC koers-analyse: Mysterieus bericht zorgt voor stijging

LRC is vandaag met maar liefst 7% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele en redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de LRC koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om LRC te kopen of verkopen.

De markt lijkt na de crash nog erg verdeeld. De ene helft staat nog in de rode cijfers maar de andere helft weet weer prachtige resultaten te boeken. Een daarvan is Loopring (LRC). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 7%. Helaas staat de coin over de afgelopen zeven dagen wel nog in de min. In deze periode daalde LRC namelijk met 13%. Door de stijging staat Loopring op de 61e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Loopring? 

Loopring is een exchange platform die compleet gedecentraliseerd is en automatisch werkt. Loopring zoekt voor de gebruiker de orderboeken van verschillende exchanges af voor de beste deals op bepaalde coins. Doordat Loopring alle orderboeken samenvoegt zal het voor de gebruiker ook voordeliger worden. Dit is simpel te verklaren doordat er op deze manier meer coins zijn en de spread ook verkleind zal worden. 

Waarom stijgt LRC in waarde?

Er zijn een aantal indirecte redenen die de stijging kunnen verklaren. Zo heeft Loopring op Twitter aangekondigd een eigen non-fungible token (NFT) uit te geven aan gebruikers van haar platform. Het feit dat Loopring iets met NFT’s doet is een mooi teken aangezien deze markt erg populair is.

Daarnaast zou het te maken kunnen hebben met het feit dat Loopring net haar 2021 jaaroverzicht en Q4 terugblik heeft gepost. Dit kan er voor gezorgd hebben dat investeerders of juist niet-investeerders weer een opfrisser hebben gehad over waar LRC toch een goed project is en hierdoor weer in hebben gekocht. 

De laatste reden is een wat mysterieuze reden. Een reddit gebruiker heeft namelijk in de Github code van Loopring een lijn code gevonden waarin staat dat er ‘iets’ gaat gebeuren. In de code staat dat er een evenement gepland staat op 1641600000000. Als je dit om zou zetten via een Epoch converter geeft dit aan dat het gaat gebeuren om 1 uur op 8 januari, ofwel morgen. Wat dit is is nog onduidelijk, maar heeft wel voor de nodige hype gezorgd.

Technische analyse

In de laatste koers-analyse van LRC viel het ons op dat de koers nog neerwaarts aan het bewegen was. Hier is op het moment nog niks aan veranderd. De koers respecteert wel de lijnen van het trendkanaal en is helaas nog niet naar boven uitgebroken. De dip op de markt heeft helaas ook niet geholpen. Op het moment testen we de lagere regionen van het kanaal. Mocht deze in stand blijven houden zou dit een prima instapmoment kunnen zijn. Een sterke steunlijn kan vaak als goede entry fungeren. De bovenkant van het kanaal kan hier dan voor een target gelden. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in LRC? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel