PremiumNEO koers-analyse: Samenwerking met China, koers stijgt hard

NEO is maar liefst 23% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de NEO koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om NEO te kopen of verkopen.

Een van de coins die de hoogste winst heeft behaald vandaag is NEO. Deze coin wist over de afgelopen dagen met ongeveer 23 % te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen steeg de koers met ongeveer 3%. Door de stijging staat NEO op de 69e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Neo?

Neo is een open-source, community-gestuurd platform dat gebruikmaakt van de intrinsieke voordelen van blockchain-technologie om, naar eigen zeggen, de geoptimaliseerde digitale wereld van de toekomst te realiseren.  

Een belangrijk onderdeel van NEO is de ‘NEOGas’. Deze token wordt gebruikt voor de werking en opslag van tokens en smart contracts op de Neo-blockchain. Deze token kan je op twee verschillende manieren ontvangen. Namelijk door NEO te bezitten of door deze te kopen op de beurs. NEO bezitters zullen periodiek een bepaalde hoeveelheid NEOGas ontvangen in hun wallet (mits de wallet NEOGas ondersteunt). 

Waarom stijgt NEO in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging van NEO is dit bericht. Dit bericht is vrij groot nieuws. Hierin wordt namelijk een samenwerking aangegeven met Blockchain-based Service Network’s (BSN). Met deze samenwerking zal NEO een van de weinige legale blockchain services zijn in China. 

In China mag een blockchain product alleen bestaan als het via de BSN Open Permissioned Blockchain (OPB) loopt. NEO zal in dit ecosysteem de non-fungible tokens (NFT) verzorgen. In China heten NFT’s anders, namelijk Decentralized Digital Certificates (DDCs). Dit is natuurlijk erg goed nieuws voor NEO doordat zij nu ook haar service mag aanbieden in China, een van de grootste landen ter wereld. 

Technische analyse

NEO is de afgelopen weken bezig met een flinke opwaartse beweging. Hier is ook een mooie opwaartse steunlijn te tekenen. Het viel echter wel op dat de koers flinke weerstand vond op de $25,99. De koers stuitte daar vandaag tegen op en werd afgewezen. Dit niveau heeft zich dus weten te bewijzen dat het een erg belangrijk niveau is. De koers zou dit niveau dus eerst moeten doorbreken voor we verder omhoog kunnen. Mochten we nu toch verder omlaag gaan zal als eerst de opwaartse steunlijn worden getest. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in NEO? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel