PremiumONE koers-analyse: Mysterieuze stijging van 9% voor Harmony

ONE heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van ongeveer 9%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om ONE te kopen of juist te verkopen.

Een van de top stijgers van de dag vandaag is Harmony (ONE). De coin steeg met ongeveer 9% in de afgelopen 24 uur. Over de afgelopen zeven dagen zagen we een toch een daling. In deze periode daalde de koers maar liefst met ongeveer 40%. Dit is natuurlijk te wijten aan de daling van de gehele cryptocurrencymarkt. Door de stijging van vandaag staat de cryptocurrency op de 51e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Harmony?

Harmony is een op blockchain gebaseerd platform dat is ontworpen voor het opzetten en maken van verschillende gedecentraliseerde applicaties (DApps). Het doel van Harmony is om de manier waarop DApps werken op de schop te gooien. Om dit te bereiken zorgen ze ervoor dat blocks in seconden gemaakt worden. Verder willen ze ook meer doen met de collectibles sector en governance.

Waarom stijgt ONE in waarde?

Er is helaas geen duidelijke directe reden achter de stijging. Toch zou de stijging verklaard kunnen worden door de daling die we gister zagen op de markt. De stijging van vandaag kan een bounce zijn. Investeerders die van de daling gebruikmaken om de coins voor een lagere prijs weer in te slaan. Als genoeg investeerders gebruik maken van die kans dan zorgt dat weer voor een prijsstijging. 

Een andere mogelijke reden is het feit dat het team achter Harmony wel erg actief is op Twitter. Hier delen ze veel berichten over waar het project de laatste tijd mee bezig is geweest. Dit zal ervoor zorgen dat investeerders constant worden herinnerd aan het feit dat het project goed bezig is. 

Technische analyse

De koers van ONE heeft in het verleden veel in duidelijke opwaartse trends gehandeld. De vorige keer werd deze opwaartse trend ook onderbroken door een uitbraak aan de onderkant. Op dit moment zien we eigenlijk hetzelfde. De koers breekt aan de onderkant van de opwaartse trend uit en zoekt hier direct de steunlijn op die is gevormd door het begin van de afgelopen trend. Dit niveau blijft in stand en vanuit hier zien we direct een bounce. De koers vormt hierdoor op de dagelijkse grafiek een lange wick. Mochten we nogmaals teruggaan naar dit niveau zou het een prima entry kunnen bieden zolang dat niveau wederom blijft houden.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in ONE? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel