PremiumPas op: analist waarschuwt dat deze crypto koers snel omslaat

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van chainlink (LINK) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Chainlink?

Chainlink (LINK) is een gedecentraliseerd netwerk dat door middel van zogeheten oracles ervoor zorgt dat smart contracts worden verbonden met externe informatie. Een oracle-netwerk faciliteert de connectie tussen een server en de gebruiker van het netwerk. Via die verbinding krijgen de smart contracts externe informatie.

Technische analyse LINK koers

In een vorige artikel over chainlink konden we al lezen wat de analisten van Crypto Insiders verwachten omtrent de LINK koers. Zij hadden toen nog een stijging verwacht voordat de koers zijn weg naar beneden zou vervolgen.

Nu we een aantal dagen verder zijn, zien we dat de analisten het bij het juiste eind hadden. De koers was meer dan 20% gestegen en is precies door middel van een 12345 Elliott Wave patroon in de rode verkoopzone terecht gekomen.

LINK had vervolgens al een kleine daling gemaakt, maar het kan zijn dat nu nog een kleine stijging volgt, zoals hieronder op de grafiek te zien is.

Het kan echter ook al zijn dat de tweede wave van het Elliott Wave patroon afgerond is. Dan zou de koers wellicht nu al aan de derde wave van het patroon beginnen en flink kunnen dalen.

Mocht het koersverloop toch afwijken van de verwachtingen, dan zullen de analisten de Crypto Insiders leden hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen in een nieuwe update in de Premium omgeving.

Bovenstaande LINK analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag publiceerden de analisten van Crypto Insiders ook een shiba inu analyse. Hierin kwamen zij tot de conclusie dat de koers nog een kleine beweging naar boven zou kunnen maken voordat de cryptocurrency weer hard kan dalen.

Chainlink (LINK) kopen of verkopen?

Overweeg jij LINK te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel