PremiumPas op: Ethereum koers bereikt langverwachte cruciale weerstandszone

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETH koers

In de vorige analyse voor ethereum tekenden de analisten van Crypto Insiders al de blauwe box vlak boven $1.800. Zij hadden namelijk verwacht dat de ETH koers hier tegen veel weerstand aan zou lopen.

Inmiddels kunnen we zien dat ze het bij het juist eind hebben. Vanaf hier kan de ETH koers echter een forse correctie maken, legden ze onlangs uit aan Premium leden in een nieuwe analyse:

“Zoals we in onze vorige analyse beschreven, hanteren we de blauwe box vanaf $1.864 en deze is keurig behaald. We verwachten dat snel een grote neerwaartse beweging zal plaatsvinden. Dit zal waarschijnlijk zijn middels een C wave van een ABC Elliott Wave patroon die de correctieve tweede wave van een 12345 EW vormt. 

Hoewel we op de lange termijn gematigd bullish blijven voor ETH, geldt dit alleen als de koers boven het vorige dieptepunt van $1.074 blijft. Op dit moment hebben we geen indicatie dat ETH een nieuw dieptepunt zal bereiken, tenzij BTC dit wel doet. 

Vooralsnog houden we ETH dus goed in de gaten en wachten we de forse correctie af. Zodra nieuwe kansen onstaan, zullen we die direct delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 20 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over ethereum

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post