PremiumPolygon analyse: Bitcoin koers lijkt zwak, MATIC juist krachtig

Bitcoin (BTC) zien we vandaag licht dalen. Een daling is wat de analisten van Crypto Insiders de vorige BTC analyse ook hadden verwacht. Vrijwel de gehele crypto-markt staat vandaag in het rood, maar er zit een opvallende uitzondering tussen: polygon (MATIC).

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van MATIC uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Polygon nieuws

MATIC meer bullish dan bitcoin (BTC)

MATIC blijft sterk in deze rode crypto-markt. Vandaag kon de cryptocurrency namelijk een resultaat boeken van ongeveer 6%. Over de afgelopen zeven dagen steeg de crypto al meer dan 30% terwijl bitcoin weer rond dezelfde prijs hangt.

De stijging van MATIC was geheel volgens de verwachting van de analisten van Crypto Insiders. Zij hadden namelijk al op 12 september een steunzone getekend op de grafiek met de verwachting dat polygon vanaf daar flink zou stijgen.  Ondertussen staat MATIC al ongeveer 75% hoger dan deze zone en toch blijven de analisten bullish over de koers. In een recente analyse melden zij het volgende:

“MATIC bevindt zich op het moment in een groter 12345 Elliott Wave patroon. De correctie die we laatst zagen was kenmerkend voor de vierde wave van dit patroon. Uiteindelijk verwachten wij nog een ABC patroon omhoog om de laatste wave af te ronden. Dit zal weer het begin inluiden voor een nieuw 12345 patroon omhoog. MATIC is naar onze mening dus alsnog erg bullish!”

Vandaag onvtangen de leden van de Premium omgeving van Crypto Insiders nieuwe updates van alle crypto koersanalyses. Hier wordt later vandaag dus ook een nieuwe update voor MATIC gedeeld. Natuurlijk komt ook bitcoin weer aan bod.

Bovenstaande MATIC analyse is op 3 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Polygon of bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij MATIC of BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel