PremiumPOWR koers-analyse: Koers stijgt in anticipatie op deze update

De koers van power ledger (POWR) is vandaag met maar liefst 26% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijke fundamentele redenen waarom deze cryptocurrency in waarde is gestegen en analyseren we de POWR koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om POWR te kopen of te verkopen.

Het is vandaag weer een slome dag op de markt. Waar een groot deel van de markt rood kleurt, zijn er gelukkig nog een aantal uitschieters. Een daarvan is Powerledger (POWR). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 26%. In de afgelopen zeven dagen wist de crypto met ongeveer 1% te stijgen. Door de stijging van vandaag staat POWR op de 168e plaats van grootste crypto op basis van de marktwaarde.

Wat is Power ledger? 

Power ledger is een project dat draait op de Ethereum (ETH) blockchain. Power ledger maakt het mogelijk om energie peer-to-peer te verhandelen. Daarnaast steunt het project verschillende energieprojecten zoals wind- en zonne-energieprojecten. 

Waarom stijgt POWR in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou deze update kunnen zijn. In de update geeft het project meer informatie over staking met POWR. Het team geeft aan druk bezig te zijn met het testen van POWR staking smart contracts. Dit wil eigenlijk zeggen dat het staken van POWR eraankomt. Het kan zijn dat de koers door dit bericht is gestegen. Het gaat dan om investeerders die alvast POWR inslaan in anticipatie op deze update. 

Technische analyse

De koers van POWR is sinds de vorige koers-analyse weinig veranderd. De lijnen die we getekend hebben, worden door POWR nog gerespecteerd. Hoewel de koers door de weerstandslijn heen leek te breken, vallen we er nu toch weer onder. De koers hangt nog steeds rond dit niveau. Een mooie entry zou hier de retest van de oplopende steunlijn zijn. Een eerste target de weerstandslijn. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in POWR? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel