PremiumRipple’s XRP stijgt hard: welke crypto volgt? Nieuwe analyse

In dit artikel delen we een recente analyse van cosmos (ATOM) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses en meer dan 1.000 leden maken hier dagelijks gebruik van.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

XRP de grote verrassing op de markt

Gistermiddag heeft de Ripple (XRP) koers de verwachtingen overtroffen door de barrière van $0,50 te doorbreken en bleef vervolgens stijgen. Op het hoogtepunt bereikte XRP zelfs $0,58, al zakt de koers op het moment van schrijven terug naar $0,54.

Zoals vanochtend gemeld, heeft de stijging van bitcoin (BTC) de gehele cryptomarkt een flinke boost gegeven, waardoor XRP aanzienlijk is gestegen. De analisten van Crypto Insiders zien ook positieve ontwikkelingen bij de koers van ATOM.

Analisten zien koopmoment voor ATOM

Al voordat de koersen op de markt begonnen te stijgen, deelden de analisten van Crypto Insiders afgelopen week de onderstaande analyse met Premium leden. Hierin is te zien dat ATOM gearriveerd was in een nieuwe groene koopzone. Vooralsnog houdt de koers hier stand en dat is alvast een bullish teken.

“De koers van ATOM vormt een duidelijk 12345 Elliott Wave patroon, en is nu bezig met de derde wave uit dit patroon. Doordat we zo’n duidelijk patroon zien, kunnen wij hier een groene koopzone tussen $10,60 en $11 tekenen. We verwachten namelijk dat de koers vanaf hier sterk kan stijgen om de innerwaves af te ronden.  

Tot hoever deze wave zal doorlopen is voorlopig nog niet met zekerheid te stellen. Zodra we hier meer duidelijkheid over kunnen bieden, delen we dit direct in de Premium omgeving met alle leden.”

Deze analyse is 24 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post