PremiumSAND koersvoorspelling: Samenwerkingen met deze grote namen

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam The Sandbox (SAND) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

Wat is The Sandbox (SAND)?

The Sandbox is een op blockchain gebaseerd computerspel. Spelers kunnen in dit spel hun eigen virtuele wereld creëren en doen wat zij willen. Deze wereld wordt tegenwoordig ook wel een metaverse genoemd. Spelers kunnen tijdens het spelen verschillende voorwerpen maken en deze ook verhandelen voor echt geld of andere voorwerpen in het spel. Deze voorwerpen worden verhandeld voor echt geld doordat het non-fungible tokens (NFT’s) zijn.

Laatste The Sandbox nieuws

The Sandbox is een interessant project aangezien het spel zich steeds blijft ontwikkelen. Dit kan zowel op basis van updates aan het spel zijn, echter ook in de vorm van samenwerkingen. The Sandbox is namelijk onlangs nog een samenwerking aangegaan met Playboy om in de metaverse de Playboy Mansion na te maken. Spelers kunnen deze bezoeken en spellen spelen. Door dit te doen kunnen zij special NFT’s verdienen.

Dat is nog niet alles. Ook is Tony Hawk, de skateboard legende, de metaverse ingestapt. Samen met The Sandbox zal Hawk het grootste skatepark ooit maken. Wederom kunnen spelers hier weer NFT’s verdienen. Dit houdt de spelers bezig in het spel en geeft ze steeds meer te doen en te verzamelen.

Wat zijn de verwachtingen voor The Sandbox (SAND)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaan hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Dit maakt het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren.

Technische analyse SAND koers

Gisteren is er een splinternieuwe analyse gedeeld in de Discord community van Crypto Insiders. In deze analyse is te lezen hoe er een korte stijging is verwacht om de vierde wave het Elliott wave 12345 patroon af te maken. Toch verwachten we hierna een harde daling om de laatste wave van het patroon te voltooien. Voor het geval dat dit gebeurd hebben de analisten van Crypto Insiders al een mogelijke instapzone gevonden.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande SAND analyse is op 21 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

SAND kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Ook hield onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel