PremiumSCRT koers-analyse: Stijging door positief rapport, wat nu?

SCRT heeft vandaag een mooie stijging laten zien van zo’n 16%. Hieronder kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om SCRT te kopen of juist te verkopen.

De markt kleurt vandaag vooral groen. Een cryptocurrency die zijn steentje daaraan bijdraagt is Secret Network (SCRT). Deze coin is namelijk in de afgelopen 24 uur met ongeveer 16% gestegen. In de afgelopen zeven dagen zagen we de koers toenemen met ongeveer 25%. Door de stijging staat SCRT op de 99e plaats op basis van marktwaarde en heeft dus een plekje in de top 100 weten te bemachtigen. 

Wat is Secret Network?

Secret Network heeft als doel om er voor te zorgen dat er meer privacy is voor de data die wordt verstuurd bij een smart contract. Hierdoor zouden ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen door middel van smart contracts die veilig en openbaar zijn. Gebruikers kunnen via Secret wel openbare smart contracts opstellen waarvan de inhoud toch geheim blijft. De SCRT token wordt gebruikt op het netwerk van Secret.

Waarom stijgt SCRT in waarde?

Helaas is er geen directe reden die de stijging zou kunnen verklaren echter zou dit rapport van CoinBureau, een populair educatief platform waar analyses, nieuws en reviews worden geplaatst, er wel mee te maken kunnen hebben. 

Dit rapport is in essentie een deep dive in het project van Secret. Alle aspecten van het project worden meegenomen zoals de geschiedenis, wat Secret precies is, hoe het werkt en zelfs wordt het Secret ecosysteem besproken. In het rapport komen de Secret non-fungible tokens (NFT’s) zelfs aan bod. Uiteindelijk in de conclusie zijn de schrijvers erg enthousiast over wat het project precies is. Ze zeggen zelfs dat Secret een van de belangrijkste projecten op de markt kan zijn. Een behoorlijke uitspraak!

Dit rapport zou impact gehad kunnen hebben op de koers van de coin. Doordat de beoordeling van het project zo positief is en het platform een redelijke aanhang heeft zou het ervoor gezorgd kunnen hebben dat lezers van het rapport snel de coin zijn gaan inslaan. Een snelle hoge vraag naar een coin zorgt natuurlijk voor een prijsstijging. 

Technische analyse

De koers van SCRT lijkt op de dagelijkse grafiek een opwaartse driehoek te vormen. Hierbij is de onderkant en bovenkant beide al twee keer getest. Een opwaarts driehoekspatroon is over het algemeen in de theorie een bullish patroon die statistisch gezien vaker naar boven uitbreekt. Hierbij zou een eventuele nieuwe retest van de steunlijn voor een mooi instapmoment kunnen zorgen.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in SCRT? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel