PremiumSTARL koers-analyse: De Starlink metaverse ziet er veelbelovend uit

STARL heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van maar liefst 22%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om STARL te kopen of juist te verkopen.

De markt lijkt vandaag niet erg veel te bewegen. Het is tot nu toe nog een rustige dag. Toch zijn er uitschieters te bekennen. Een daarvan is Starlink (STARL). Deze cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 22%. In de afgelopen zeven dagen wist de koers zelfs met 43% te stijgen. Door deze stijging staat STARL op de 238e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Starlink?

Starlink is actief in de metaverse en play-to-earn sector. Starlink is een blockchain game en metaverse die zich afspeelt in de ruimte. In het spel kan je als speler de ruimte ontdekken alleen of met andere, space stations ontdekken waar je mensen kunt ontmoeten en verdere in game items verhandelen, maken of vinden. Deze items die een speler kan maken worden gemaakt in de vorm van een non-fungible token (NFT). Dit zorgt ervoor dat de speler echt zelf de eigenaar is van de items en kan deze als hij dat wilt ook verhandelen voor echt geld.

Waarom stijgt STARL in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn van het team van Starlink op Twitter. Hierin laten ze de eerste beelden zien van de Starlink metaverse in de vorm van een korte video. Over de video wordt ook nog het een en ander uitgelegd over de metaverse. Deze beelden vielen duidelijk in de smaak bij verschillende investeerders. Dit is ook wel te begrijpen aangezien dit de eerste beelden zijn van het project dat Starlink aan ons heeft beloofd. Dat ze er druk mee bezig zijn en uiteindelijk er een goed uitziende metaverse kunnen leveren is nu wel duidelijk!

Technische analyse

De koers van STARL is bezig met een neerwaartse trend. Dat het team nu met een werkend product komt is een erg goed teken. Dit is ook te zien aan de koers. Het lijkt erop dat de koers de neerwaartse trendlijn wilt doorbreken. Mochten er meer goede berichten uit blijven komen over de ontwikkeling van de metaverse zou deze stijging zomaar doorgezet kunnen worden. Een retest van de weerstandslijn als steunlijn zou helemaal een bullish teken zijn.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in STARL? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel