PremiumTop crypto vangt zware klap, maar analisten blijven positief

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van Solana (SOL) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Solana (SOL) koers

SOL begon twee weken geleden lekker te stijgen vanuit de groene zone die de analisten van Crypto Insiders hadden getekend. Toen goeide echter het nieuws van de SEC aanklacht roet in het eten. De analisten waren echter niet bezorgd, want zij hadden al een diepere dip in de groene zone verwacht. Dat legden ze eerder deze week als volgt uit aan Premium leden:

“SOL was mooi op weg om vanuit de groene box behoorlijk bullish te worden. Recent nieuws heeft echter de zaken wat opgeschud. Dat gezegd hebbende, vinden we dat SOL er nog steeds krachtig uitziet. 

Ondanks het nieuws, is de technische analyse op lange termijn voor SOL nauwelijks veranderd. Hierdoor houden we nog steeds een bullish outlook voor deze crypto. SOL staat echter wel op de lijst van de SEC, wat ongetwijfeld extra neerwaartse druk op de koers kan leggen. 

We houden de ontwikkelingen rond SOL nauwlettend in de gaten in onze Premium-omgeving. De groene koopzone waar we ons nu bevinden is behoorlijk breed, namelijk van ongeveer $20 tot $16. Dus zelfs als de koers wat verder daalt, is dat geen reden tot zorg, zolang we maar slim omgaan met onze risico-rendementsverhouding. 

SOL komt inmiddels echter toch al iets dieper uit dan verwacht, zelfs onder de groene box. Zo lang de koers niet onder de $8 duikt, is de analyse nog geldig, toch zullen de analisten zo snel mogelijk in de Premium omgeving een nieuwe analyse opstellen.

Deze analyse is op 7 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post