PremiumTrade-plan: dit moet je weten voor de dogecoin koers

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van dogecoin (DOGE) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse DOGE koers

De koers van dogecoin had het zwaar in februari en daalde met ongeveer 35% naar een dieptepunt op 10 maart. Afgelopen week kon DOGE iets herstellen, maar de analisten van Crypto Insiders vrezen dat de neerwaartse trend nog niet voorbij is. Zij zeggen het volgende:

“We zien een Elliott Wave-patroon waarbij de innerwaves van de derde wave worden gevormd. De recente opleving kan daarom worden gezien als de vierde innerwave. Hierdoor verwachten we nog een harde daling om de derde grotere wave af te ronden. Wij verwachten dat deze uitkomen in de blauwe zone rond de $0,058. 

Na het bereiken van deze zone verwachten we een tijdelijke opleving om de laatste neerwaartse wave te voltooien. In de Premium omgeving hebben wij ook een lange termijn analyse gedeeld. Hierin is te zien waar wij DOGE graag willen kopen en welk patroon wij verwachten te zien.”

Deze analyse is 16 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel